Paranormale Activiteiten

Films van onze Paranormale onderzoeken van Seizoen 9 in 2018Het PA-Team bestaat sinds 2005. Sinds 2011 maken wij onderzoek films oftewel de afleveringen.

Elk jaar maken wij weer nieuwe afleveringen. De films worden op YouTube gezet en vervolgens doorgelinkt naar onze website.
Hierdoor is kwaliteit van de films wat minder, maar kunt u wel op de hoogte blijven van alles wat wij doen en meemaken.
Sommigen nieuwe films zijn van HD kwaliteit. Je kunt zelf dan de resolutie aanpassen.

De onderzoeken worden door onze cameramanen Marco of Richard of Perry gefilmd. Maarten en Perry maaken er vervolgens een mooi en leuk
gefabriceerde film van. Op deze pagina zullen alle onderzoekfilms gepubliceerd worden.

Op onze YouTube-kanaal kunt u reacties geven op de films:
www.youtube.com/ghpateam

Onderzoek films van ons vorige Seizoenen 2 t/m 8
 • Paranormaal huisonderzoek Rockanje

  Het PA-Team was opnieuw benaderd door het gezin uit Oostvoorne waar we in 2015 al eerder waren.
  Ze wonen nu tijdelijk in de woning van de overleden moeder van bewoner William. Ze willen dit huis misschien gaan overnemen
  om daar definitief te gaan wonen.

  Maar sinds ze hier tijdelijk wonen, gebeuren er onverklaarbare dingen in huis. De bewoners voelen zich snel moe en geïrriteerd.
  Ook misplaatsen zij hun spullen. Er hangt een nare sfeer die door de bewoners wordt opgepikt. Ook zien zij orb's en schimmen.
  En het dochtertje die paranormaal gevoelig is, ziet en hoort dit ook. Ze willen de nare sfeer graag uit huis en de rust laten wederkeren.

  Het Paranormaal onderzoek was zeer interessant. Onze mediums Maria en Cindy kregen veel door. En werd door de bewoners bevestigd.

  Zo hadden we ook weer contact met het kleine entiteit het meisje. Ze is de ongeboren ziel van het dochtertje van de bewoonster van het huis.
  Eigenlijk zou dat het oudere zusje van hun dochtertje zijn geweest. Een zeer interessant Paranormaal huisonderzoek weer!.